دوره آموزش جامع گوگل ارث انجین تا بی نهایت
در دوره آموزش جام گوگل ارث انجین تا بی نهایت سعی شده است تا این سامانه قدرتمند از صفر و زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت به گونه ای تدریس شود تا مناسب تمام رشته ها باشد.
- schedule 1402-1-24
- video_library 79
- visibility 3114
- person GeoRS
قیمت: 870000/
1000000
تومان
تخفیف روزانه: %13
انقضا:
بعد از پرداخت مشاهده آنلاین فعال خواهد شد
با استفاده از سکه های حساب خود می توانید این آموزش را رایگان دریافت کنید
تعداد سکه های مورد نیاز: 1740 سکهتعداد سکه های شما: سکه
برای مشاهده این بخش باید وارد حساب کاربری خود شوید
در صورتی که حساب کاربری ندارید می توانید یک حساب کاربری رایگان بسازید
ورود به حساب کاربری ساخت حساب کاربری:نظرات ارسال شده
دوره آموزش گوگل ارث انجین، جامع و کامل
بعد از دوره آموزش رایگان گوگل ارث انجین، اکنون وقت آن رسیده است تا با یک دوره آموزش گوکل ارث انجین تمامی مباحث مورد نیاز بررسی شود. این دوره به گونه شروع شده است تا کاربر هیچ نیازی به پیش نیاز های دیگر نداشته باشد. البته منظور از پیش نیاز، دانش برنامه نویسی می باشد. بنابراین کاربران این دوره باید در مورد سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی اطلاعات مناسبی داشته باشند. به این منظور می توانید به دوره آموزش رایگان سنجش از دور و دوره آموزش رایگان gis مراجعه کنید.
سرفصل های دوره گوگل ارث انجین
فصل اول: جاوا اسکریپت
زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت از نظر گوگل مناسب ترین زبان برای این سامانه بوده است. دلایل این انتخاب نیز کاملا واضح می باشد:
- ساده و قابل درک
- قدرت روز افزون
- قابلیت استفاده در سمت سرور و سمت کاربر
با پیشرفت و افزایش محبوبیت روز افزون زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت در سال های گذشته می توان دلیل این انتخاب توسط گوگل را به خوبی مشاهده کرد. مباحث موجود در این فصل به شکل زیر است:
1_ زبان جاوا اسکریپ و انواع داده آن: در ابتدا سعی شده است تا بررسی ساده ای بر زبان جاوا اسکریپت داشته باشیم. سپس به سراغ انواع داده آن می رویم. داده ها در هر زبان برنامه نویسی یکی از مهمترین مباحث می باشد که با فراگیری آن می توان آن زبان را بهتر آموخت.
2_ مباحث ابتدایی: تعریف متغیر ها نمایش خروجی و نوشتن ساده ترین کد ها مانند جمع اعداد و متن ها، جزو مباحث ابتدایی این زبان می باشد که در این فصل بررسی شده است.
3: مباحث متوسطه: تعریف شرایط، حلقه ها و توابع از جمله مباحثی هستند که تقریبا در تمام برنامه ها حداقل یکبار از آن ها استفاده می شود. این مباحث در هر زبان و برنامه ای بسیار کاربردی هستند که می توانند موجوب شوند تا کاربر به سادگی و به دور از هر گونه تکرار در برنامه نویسی، برنامه ای روان و سریع بنویسد.
نکته قایل توجه در استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپ این است که این زبان عموما برای طراحی صفحات وب و توسعه سایت استفاده می شود. بنابراین بسیاری از توانایی ها و دستورات این زبان قابل استفاده در گوگل ارث انجین نیست. به همین دلیل در این دوره بررسی نشده اند.
فصل دوم: پله صفر
همانطور که در دوره رایگان گوگل ارث انجین بررسی شده است، می توان گفت گوگل ارث انجین دارای دستورات از قبل نوشته شده بسیار ساده ای است که می تواند داده ها و اطلاعات مورد نیاز کاربر را فراخوانی کرده و آن را به کاربر نمایش دهد. در این فصل سعی شده است تا در مورد مباحث بسیار ابتدایی و همچنین رشته کد های ساده صحبت شود. این روند موجب می شود تا کاربری که به تازگی گوگل ارث انجین را شروع کرده است، بتواند با نحوه نگارش کد ها و نحوه نگارش دستورات جاوا اسکریپت آشنا شود.
1_ گوگل ارث انجین چیست : در این قسمت به بررسی کلیاتی ساده از گوگل ارث انجین و نحوه کارکرد و منطق آن می پردازیم
2_ داده ها: فراخوانی داده ها یکی از ساده ترین و ابتدایی ترین کارهایی است که در هر پروژه ای باید انجام شود. در این قسمت در مورد این موضوع صحبت شده است.
3_ منطقه مورد مطالعه و فیلتر گذاری: اصولا هر داده فراخوانی شده باید بر اساس نیاز کاربر ویرایش شود. به طور مثال بر اساس یک بازه زمانی خاص، در منطقه مورد مطالعه مورد نظر و همچنین بر اساس پوشش ابر مناسب.
4_ نمایش اطلاعات و دریافت خروجی: قطعا بدون نمایش خروجی کدهای نوشته شده، هیچ کاربری قادر به درک اهداف و پردازش های انجام شده نخواهد بود. یکی از مباحث مورد بحث در این فصل نمایش خروجی ها و همچنین دریافت خروجی می باشد.
فصل سوم: مباحت متوسطه
بعد از یادگیری فصل اول و آشنایی ابتدایی با این سامانه می توان سراغ پردازش های ساده رفت. پردازش هایی که می تواند از تصاویر یا داده های خام خروجی های قابل درک ایجاد کند. در این فصل سعی شده است تا نحوه وارد کردن یک تصویر خام به پردازش مورد نظر و همچنین استفاده درست از متغیر ها جهت فراخوانی داده خام در یک تابع بررسی شده است. از جمله مورادی که در این فصل بررسی شده است می توان به مباحث زیر اشاره کرد:
جاوا اسکریپت در گوگل ارث انجین: کد های گوگل ارث چیزی فراتر کد های زبان جاوا اسکریپت نیستند. تنها تفاوتی که وجود دارد این است که این سامانه تابع هایی برای خود تعریف کرده است که کار کاربر را راحت تر کند. اما این قضیه موجب نمی شود که کاربر نتواند از کد های شخص استفاده کند. در این فصل سعی کرده ایم تا نحوه اعمال تابع های شخصی بر روی داده های ارث انجین را بررسی کنیم.
ژئومتری: این داده ها همان شیپ فایل های جی ای اس هستند که در این سامانه با تابعی تحت عنوان geometry تعریف شده اند. نحوه استفاده از آن کمی متفاوت از سایر نرم افزار ها می باشد که در این فصل بررسی شده است.
سایر مباحث متوسطه: از دیگر نکاتی که در این فصل بررسی شده است، سیستم تصویر گوگل ارث انجین است که کاربر باید به اندازه کافی با آن آشنایی داشته باشد. همچنین نکاتی مانند تابع بسیار کاربردی reduce و برآورد شیب و جهت شیب با استفاده از داده های ارتفاع رقومی نیز در ان فصل بررسی شده اند. با توجه به اینکه این نکات ساده هستند، می تواند برای شروع کد نویسی مناسب باشند.
فصل چهارم: شاخص ها
حال بعد از یادگیری کامل مباحث مورد نیاز در سامانه گوگل ارث انجین و نحوه استفاده از این سامانه قدرتمند می توان به سراغ الگوریتم ها و پردازش های سنجش از دور رفت. در سه فصل قبلی هدف ما بیشتر یادگیری برنامه نویسی و اصول کلی سامانه بود. اما در این فصل به سراغ یکی از الگوریتم های کاربردی سنجش از درو می رویم. شما در این فصل منطق و اصول شاخص ها نحوه نگارش شاخص های مختلف و همچنین نحوه نوشتن یک شاخص جدید بر اساس نیاز خود را یاد خواهید گرفت. از جمله میاحثی که در این فصل آورده شده است م توان به نکات زیر اشاره کرد:
تعریف شاخص: کار با داده های سنجش از دور نیاز به دانش خاصی دارد. یکی از مباحثی که قبل از استفاده کاربر باید با ماهیت آن آشنا باشد، شاخص ها هستند. در این فصل ابتدا سعی کرده ایم که چیستی و ماهیت ساخص ها را بررسی کنیم تا کاربر راحتتر بتواند انواع شاخص را درک کرده و از آن استفاده کند.
اهداف دوره
1_ آموزش تخصصی گوگل ارث انجین از صفر
2_ آموزش اصولی برنامه نویسی در گوگل ارث انجین
3_ ارائه تعاریفی از داده ها و دستورات دوره
4_ تدریس جامع دوره با این هدف که داشنشجویان بتوانند مشکلات آینده خود را جستجو کرده و آن را حل کنند.
5_ یادگیری بدون حفظ کد ها
افراد هدف
1_ دانشجویان محیط زیست
2_دانشجویان زمین شناسی و معدن
3_ دانشجوان رشته های سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی
4_ دانشجویان عمران
5_ سایر علاقه مندان
GeoRS.ir
خلاصه ای از GeoRS
هدف ما آموزش رایگان مباحث سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی است. در این زمینه قابلیت هایی را فراهم کرده ایم تا به ساده ترین روش مباحث را یاد بگیرید و در نهایت سطح خود را در آزمون ها بسنجید.
آموزش و آزمون رایگان هدیه بگیر
در شبکه اینستاگرام ما هر روز با پاسخگویی صحیح به سوالات آزمون و آموزش رایگان هدیه بگیرید.
دوره های رایگان GeoRS
با کلیک بر روی هر بخش آموزش ریگان آن را دریافت کنید. تمامی آموزش ها به صورت انلاین پخش می شوند