آموزش جامع ساخت نرم فزار جی ای اسی با پایتون

در این آموزش قصد داریم در مورد بیشتر ابزار های زبان برنامه نویسی پایتون که برای ساخت و پردازش داده های جی ای اسی کاربرد دارند صحبت کنیم.

جزئیات آموزش
check
قیمت: 546000/ 600000 تومان
تخفیف روزانه: %9
انقضا:

بعد از پرداخت مشاهده آنلاین فعال خواهد شد


با استفاده از سکه های حساب خود می توانید این آموزش را رایگان دریافت کنید

تعداد سکه های مورد نیاز: 1092 سکه
تعداد سکه های شما: سکه
برای مشاهده این بخش باید وارد حساب کاربری خود شوید
در صورتی که حساب کاربری ندارید می توانید یک حساب کاربری رایگان بسازید
ورود به حساب کاربری ساخت حساب کاربری
نظر یا سوال شما:
:نظرات ارسال شده

توضیحات محصول

آموزش ساخت نرم افزار جی ای اسی با پایتون

زبان برنامه نویسی با پابتون با ابزار های خود می تواند کار پردازش داده های جغرافیایی مانند شیپ فایل ها و تصاویر ماهواره ای را بسیار ساده کنند. ما در این دوره قصد داریم نحوه به کارگیری این ابزار ها برای ساخت یک نرم افزار جی ای اسی را بررسی کنیم. در این دوره در مورد مباحث پیشرفته ای مانند رابط کاربری گرافیکی (GUI) باز کردن و بررسی کردن داده های جغرافیایی در محیط کاربری ساده و روان را بررسی کنیم. در این راه شما با موارد پیشرفته زبان پایتون و مباحث پیشرفته سیستم های اطلاعات جغرافیایی آشنا خواهید شد.

 لازم به ذکر اسن که در این دوره نرم افزار ساخته خواهد شد که بر اساس نیاز ما داده ها را دریافت کرد و آن ها را پردازش کند.

 

دوره های مشابه:

1_ آموزش پایتون در آرک جی ای اس پرو

2_ آموزش رایگان جی ای اس

3 _ آموزش طراحی سامانه وب جی ای اس با پایتون

پایتون در جی ای اس

 

 استفاده از پایتون در جی ای اس

دلایل استفاده از زبان برنامه نویسب پایتون در پردازش داده های جغرافیاای بسیار ساده اسن. از جمله این دلایل می توان به ابزار های پبسرفته و ساده بودن این زبان اشاره کرد. قئدرت زبان پایتون آنجایی مشخص می شود که شرکت esri، ناشر رم افزار آرک جی ای اس نیز از این زبان استغاده کرده است. در این دوره به بررسی ابزار های قدرتمند این زبان برنامه نویسی می توانیید با توانایی های این زبان بیشتر آشنا شده و ابزار های مورد نیاز خود را به سادگی بنویسید.

آموزش پایتون در جی ای اس

 

سرفصل های دوره آموزش پایتون برای جی ای اس

فصل اول: رابط کاربری در پایتون

رابط کاربری گرافیکی شما اولین برداشت برنامه شما است. اگر امیدوارید موفق باشید، نمی‌توانید از عهده ایجاد یک برداشت بد در ابتدا برآیید. شما به عناصر گرافیکی مختلف زیادی نیاز خواهید داشت، از جمله دکمه‌ها، چک باکس‌ها، جابجایی‌ها، فهرست‌های کشویی، فیلدهای جستجو، لغزنده، نکات ابزار و بسیاری موارد دیگر – همه چیزهایی که کاربر شما برای تعامل با عملکرد ارائه‌شده توسط برنامه شما نیاز دارد. قرار دادن تصادفی یا ویجت‌های غیرجذاب به برداشت اولیه کمکی نمی‌کند. در این زمینه پایتون ابزار های فراوانی در اختیار کاربر قرار می دهد از جمله:

1_ PyGUI

پروژه Python GUI، با نام مستعار چارچوب PyGUI، یک API ساده برای توسعه دهندگان است تا با استفاده از عناصر نیتیوو برای برنامه های پایتون، رابط کاربری ایجاد کنند. به عنوان یک API ساده، کد زیادی بین برنامه و پلتفرم هدف مورد نیاز نیست، که آن را بسیار کارآمدتر از بسیاری از چارچوب های دیگر در این لیست می کند.

 

2_ Pyforms

Pyforms-GUI یک لایه نرم افزاری است که بخشی از کتابخانه اصلی Pyforms را تشکیل می دهد که شامل PyForms-Web و PyForms-Terminal نیز می شود. Pyforms پیاده سازی Python از فرم های ویندوز است که به شما امکان می دهد رابط های تعاملی را برای حالت رابط کاربری گرافیکی ویندوز، حالت وب و حالت ترمینال ایجاد کنید.

 

3_ PyQt5

PyQt5 یک چارچوب رابط کاربری گرافیکی بسیار شناخته شده است که هم توسط کدنویسان پایتون و هم طراحان رابط کاربری استفاده می شود. یکی از اجزای آن، بسته PyQt که بر اساس چارچوب Qt ساخته شده است، که یک ابزار طراحی رابط کاربری گرافیکی بین پلتفرمی پیشرو برای تقریباً هر نوع برنامه ای است. بسته PyQt5 دارای مجموعه ای دقیق از اتصالات برای پایتون بر اساس آخرین نسخه (v5) چارچوب برنامه Qt است. همچنین پشتیبانی از SQL برای اتصال به پایگاه های داده را فراهم می کند.

 

فصل دوم: نمایش داده ها

یکی از اصلی ترین بخش های یک نرم افزار توانایی نمایش صحیح داده به کاربر می باشد. در نرم افزار هایی که باید بپردازشی بر روی داده ها انجام دهند این مسئله مهمتر هم می شود. بنابر این کاربر باید بتواند داده های خام و پرداز شده را بهه سادگی در اختیار کاربر قرار دهد. ما سعی کردیه ایم این مسئله را به ساده ترین روش به کاربران آموزش دهیم. در این راه می توان از کتابخانه هایی مانند foluim و ipyleaflet استفاده کرد. 

اما این کتابخانه ها دارای ایراداتی هستند که موجب ایجاد محدودیت هایی برای کاربر می شود. در این زمینه بهتر است از توانایی ها و قابلیت ها gui پایتون استفاده کرد که می توانند بدون محدودیت داده ها را به کاربر نشان دهند.

شیپ فایل در پایتون

 

فصل سوم: داده های جغرافیایی:

به زودی...

GeoRS.ir


خلاصه ای از GeoRS

هدف ما آموزش رایگان مباحث سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی است. در این زمینه قابلیت هایی را فراهم کرده ایم تا به ساده ترین روش مباحث را یاد بگیرید و در نهایت سطح خود را در آزمون ها بسنجید.

آموزش و آزمون رایگان هدیه بگیر

در شبکه اینستاگرام ما هر روز با پاسخگویی صحیح به سوالات آزمون و آموزش رایگان هدیه بگیرید.

دوره های رایگان GeoRS

با کلیک بر روی هر بخش آموزش ریگان آن را دریافت کنید. تمامی آموزش ها به صورت انلاین پخش می شوند

با خیال راحت خرید کن